Ne glede na velikost, tip in starost avtomobila, se lahko vsak voznik strinja, da avto predstavlja veliko finančno investicijo. Zato je pomembno, da ga zaščitimo pred vremenom, živalmi in drugimi nevarnostmi, ko je to mogoče. Dobro je, da vedno garažiramo avtomobil, ko ga ne uporabljamo. Na žalost pa to v praksi ni vedno mogoče. Kakovostno pregrinjalo za avto proti toči nudi podoben nivo zaščite, kot če bi imeli jeklenega konjička pod streho. Obenem pa ga bo zaščitilo pred živalmi, neprevidnimi pešci in nepridipravi.

Zaščita proti močnim nevihtam in toči

Moderni avti so odporni na številne dejavnike. To predvsem velja za karoserijo, saj je neprestano pod velikim stresom, ki ga predstavljajo sončni žarki, prah, leteči predmeti in druge nevarnosti. Kljub temu pa se sčasoma poškoduje, zato je dobro, če vpliv omenjenih elementov zmanjšamo. Najbolj nevarno pa je vreme v obliki neviht z močnim vetrom in seveda toča. Toča je izredno pogost razlog za poškodbe karoserije na avtomobilih, terenskih ter tudi industrijskih vozilih.

Zaščita avtomobila z Withcar avtomobilsko opremo.
Pomembno je, da avto zaščitimo pred vremenom, živalmi in drugimi nevarnostmi, ko je to mogoče.

Vseh omenjenih in drugih škodljivih vplivov se lahko ubranimo pregrinjalom za avto proti toči. Namestiti ga je mogoče zelo hitro in preprosto. Zaščiti pa celotno karoserijo, ogledala, odbijače, kot tudi velik del koles.

Withcar oprema za avto je na voljo za številna vozila

Kakovostna dodatna oprema za naše vozilo je vedno ključna, če želimo najbolje poskrbeti za svoje vozilo. V poletnem in pomladnem času je močno priporočena cerada za avto, ki jo lahko zasledimo v številnih velikostih. Velikost cerade je odvisna od velikost našega vozila, saj ne sme biti premajhna, ni pa dobro, da je prevelika. 

Prednost cerade za avto je tudi ta, da bo zaščitila naš avto pred letečimi predmeti. To je zelo pomembno v primeru, da moramo avto pustiti parkiran na odprtem ali v okolju, kjer je močan veter. Debelina cerade je 5mm, kar je več kot dovolj, da vpije fizično silo toče, lažjih padajočih vej, krempljev živali in drugih nevarnosti.

Cerada za avto odganja nepridiprave

  • Vsak voznik se je že srečal s situacijo, ko je moral pustiti svoj avto v parkirni garaži ali na prostem, kjer ni varno. V tem primeru nam cerada za avto tudi lahko pomaga.
  • Številne raziskave so pokazale, da cerada odganja nepridiprave, saj onemogoča vpogled v vozilo. Obenem pa zakrije celotno karoserijo, kar močno oteži prepoznavo in oceno vrednosti samega vozila. 
  • Cerada nepridipravom tudi zadaje dodatno delo in oteži postopek kraje ali vandalizma. Zato se vozil, ki so pokrita, raje izognejo.
  • Ne glede nato kakšen avto imamo in kje živimo, je močno priporočeno, da se poslužimo cerade. Na ta način je mogoče najbolje zavarovati avto, neglede na to, kje in v kakšnem vremenu se znajdemo.

Cerada za avto, ki diha

Generične cerade za avto so narejene tako, da delno ali popolnoma prekrijejo avto. Pogosto pa nimajo vgrajene tehnologije, ki skrbi za zračenje. Zračenje je zelo pomembno, saj se drugače lahko pod cerado prične nabirati vlaga. Ta po povzroči rjo in druge poškodbe, ki so lahko nepredvidljive. Z uporabo zares kvalitetne cerade za avto pa teh težav ni. Vgrajeno ima zračno loputo, ki dovoli kroženje zraka. S tem izhlapi vlaga, kar prepreči, da bi nastala škoda na karoseriji ali drugih avto delih. Loputa za zračenje je idealna tudi v primerih, če nameravamo cerado pustiti na avtu več ur ali dni. Tako kakovostnih izdelkov pa žal ne proizvajajo vsa podjetja, pa vendar jih lahko najdete na trgu pod blagovno znamko Withcar. To pa ni edini zares visoko kvaliteten izdelek tega znanega slovenskega podjetja.

Z uporabo kvalitetne cerade za avto ne boste imeli težav.
Zračenje je zelo pomembno, saj se drugače lahko pod cerado prične nabirati vlaga, z uporabo zares kvalitetne cerade za avto pa teh težav ni.

Korito prtljažnika je priporočljiva oprema za avto

Starejši in tudi novejši avtomobili pogosto nimajo dobre zaščite prtljažnega prostora. Preproga se hitro strga, saj jo že težji in tudi ostri predmeti hitro poškodujejo. Na njej pustijo odrgnine, raztrganine ipd. Če pa se nam po preprogi v prtljažniku kaj polije, pa se trdovratni madeži hitro pojavijo. Dodatna oprema za avto Withcar v obliki korita za prtljažnik je priporočena za vse voznike. Ne glede na velikost vozila, bo kakovostno korito preprečilo številne poškodbe. Obenem pa bo bolj varno prevažati orodja, živali in živila, saj bo korito preprečilo neposredni dotik nevarnih elementov s preprogo prtljažnika.

Withcar avtomobilska oprema korito za prtljažnik
Dodatna oprema za avto Withcar v obliki korita za prtljažnik je priporočena za vse voznike.

Dodatna oprema za avto za vsakega voznika

Poletni meseci nas soočijo z izzivom, kako ohraniti avto hladen. Pravilno delovanje klime je ključnega pomena med vožnjo, če želimo ustvariti dobro atmosfero v kabini avta. Pri tem pa lahko uporabimo senčnike za avto, ki jih namestimo na stekla vrat za voznika, sovoznika in potnike. Predstavljajo odlično sredstvo za odboj močnega sonca, ki ustvari neudoben občutek otrokom in bolj občutljivim osebam. To je izredno učinkovita in ugodna avto oprema, ki je na voljo za različna vozila.

Strešni nosilci za avto

Bogata ponudba strešnih nosilcev nam omogoča, da avto spremenimo v zelo učinkovito prevozno sredstvo. Na streho lahko naložimo ogromno količino prtljage in tako razbremenimo notranjost kabine ter prtljažnika. Tudi, če že nosilce že imamo nameščene, jih lahko brez težav pokrijemo s pokrivalom, ki zaščiti avto pred točo. Seveda ni priporočljivo, da so na njih nameščeni kovčki ali večji predmeti. 

Univerzalni strešni nosilci za avto.

Withcar avtomobilsko opremo, kot je denimo pregrinjalo proti toči brez težav pospravimo kar v nahrbtnik ali priloženo vrečo. Brez težav je izdelek mogoče namestiti na vozilo ali pa ga odstraniti v primeru, da se moramo na hitro kam odpeljati.