Morda se pozimi in poleti s svojo precej veliko družino odpravite na daljše počitnice. V zimskem času vas pot zanese v hribe na smučanje, poleti pa se odpeljete na morje. Opreme v vozilu je veliko in čeprav imate na strehi avtomobila kakovostne nosilce za večje predmete, je prostora vseeno še vedno premalo. V takšnem primeru je morda najem avtodoma odlična rešitev, še posebej če se na takšno vrsto vozila dobro spoznate.

Če se boste odločili ali pokazali zanimanje za najem avtodoma, boste ugotovili, da stvar vendarle ni tako preprosta, kot ste mislili. Ko pa boste vse zadeve preštudirali in uredili, bo dopustovanje toliko bolj zanimivo in doživeto.

Izbira različnih vrst avtodoma

Najem avtodoma vam pri nas ponuja kar nekaj podjetij. Seznam vam je na voljo na spletu. Preverite čim več različnih ponudnikov in ponudbe med seboj temeljito primerjajte. Pri najemu avtodoma vas čaka precej pestra izbira, saj boste lahko izbirali med različnimi vrstami avtodomov.

Najem avtodoma
Najem avtodoma vam pri nas ponuja kar nekaj podjetij.

Pri izbiri ustreznega tipa avtodoma vam lahko dobro svetuje kar sam ponudnik. Povejte, kam se boste odpeljali, koliko članov šteje vaša družina, kako pomembno vam je udobje v vozilu ter podobno. Nekateri avtodomi so zasnovani kot mala prikupna stanovanja.

Z najemom avtodoma do bolj doživetih počitnic

Morda ste do sedaj na dopust hodili z osebnim avtomobilom in se na cilju namestili v hotelu ali apartmaju. Najem avtodoma vam lahko odpre povsem nove dimenzije doživljanja počitnic oziroma prostega časa. Omogoča vam, da se s svojimi bližnjimi še bolj povežete, skupaj doživite še več lepih trenutkov, spoznavate življenje na nekoliko drugačen način.

Avtodom vam bo omogočil, da se boste med potjo srečevali z ljudmi, ki imajo podobne interese. Na parkirišču za avtodome lahko srečujete druge družine, se z njimi spoprijateljite, ob večerih družite in tudi kasneje ostanete v stiku.

Cena najetja avtodoma

Najem avtodoma vas lahko stane različno. Končna cena je v največji meri vsekakor odvisna od tega, za kakšen tip avtodoma se boste odločili. Če boste posegli po najmodernejši različici, pričakujte, da bo cena visoka. Sicer pa je cena odvisna tudi od števila dni najetja, od ponudnika in še od drugih dejavnikov, ki si jih lahko najhitreje ogledate kar pri spletnih ponudnikih.

Avtodom
Avtodom vam bo omogočil, da se boste med potjo srečevali z ljudmi, ki imajo podobne interese.

Izposoja kombija je dobrodošla tudi v času zimskih počitnic

Kombija najverjetneje nimate doma, saj za prevažanje na delo in še kam drugam praviloma uporabljate le avtomobil ali pa kolo. Sem pa tja pa bi prav vsakomur med nami prav prišel tudi kombi. Ko ga potrebujemo na primer za enkratno vožnjo, ga nam k sreči ni še treba kupiti. Lahko si namreč privoščimo ugoden najem oziroma izposojo kombija.

Izposoja kombija je dobrodošla v številnih primerih. Ne nazadnje se z dobro opremljenim kombijem lahko odpeljemo tudi na zimski dopust v hribe.

Iskanje primernega kombija za zimski dopust

Izposoja kombija je storitev, ki vam je na voljo pri kar nekaj ponudnikih. A vse skupaj ni tako preprosto, kot ste si morda zamislili. Ravno zato je še toliko pomembneje, da za svoj dopust ali kateri koli drugi namen še pravočasno pričnete z iskanjem najustreznejšega ponudnika.

Izposoja kombija
Izposoja kombija pa še zdaleč ni namenjena samo za daljše dopustovanje.

Pomembno je, da vam je povsem jasno, kakšen kombi želite imeti oziroma koliko oseb se bo peljalo z njim. A še preden to sporočite ponudniku, preverite, če je ta dovolj zanesljiv oziroma preverjen s strani katerega od vaših prijateljev, znancev ali sorodnikov.

Najem kombija z nosilci

Izposoja kombija za vaš dopust mora biti dobro načrtovana. Preverite tudi, ali ima izbrani kombi na strehi nosilce, ki vam bodo odlično služili pri prevažanju večjih predmetov oziroma opreme, kot so smuči. Če nosilcev ne vključuje, vprašajte ponudnika za možnost namestitve.

Najem kombija za seljenje

Izposoja kombija pa še zdaleč ni namenjena samo za daljše dopustovanje. Kombi lahko najamemo tudi samo za en dan za krajši čas, če na primer želimo več ljudi prepeljati z enega konca na drugega. S kombijem lahko odidemo tudi na celodnevni izlet.

Po drugi strani pa je najem kombija prav tako dobrodošel tudi tedaj, ko se selimo. Ker v našem vozilu še zdaleč nimamo dovolj prostora za vse, kar bomo odpeljali iz stanovanja, je nekoliko večji kombi več kot odlična rešitev za nas.

Izposoja kombija za dekliščino in fantovščino

Neredko pa se zgodi, da si kombi za vsaj en dan izposodi skupina deklet ali fantov, ki se odpeljejo na dekliščino oziroma na fantovščino.