Za marsikoga je funkcionalnost na prvem mestu, kar velja še posebej takrat, ko se odpravljamo na potovanje in moramo v avtomobil shraniti veliko prtljage in drugih reči – recimo smuči. Kam jih dati? Kako organizirati shranjevanje v avtomobilu, da bo za vse dovolj prostora? Strešni nosilci so ena od takšnih rešitev, ki nam lahko pomagajo, da bo šlo z nami na pot vse, kar potrebujemo, in da nam ničesar ne bo treba pustiti doma.

Montaža nosilcev na avto

Strešni nosilci za avto na trgu obstajajo že nekaj časa, vendar pa je v zadnjem času na tem področju prišlo tudi do nekaterih novosti. Tehnologija je napredovala, prav tako pa materiali, ki so na voljo za izdelavo takšnih nosilcev.

Tako so sodobni nosilci za avto bolj trpežni, kot so bili nekdaj, predvsem pa z enostavno montažo lahko poskrbimo, da ostanejo na strehi avtomobila, ne da bi jih bilo treba kaj posebej pričvrščevati. Montaža sodobnih nosilcev – pa naj si bodo ti magnetni ali ne – je namreč zelo preprosta, prav tako pa jih lahko odstranimo kadar koli želimo.

Nakup nosilcev

1. Kaj paziti pri nakupu?

Ko se odločate za nakup nosilcev, ki jih boste montirali na streho avta, bodite pozorni na:
– ustreznost za vaš avto (so nosilci tipski ali univerzalni in ali so primerni za vaš avto)
– obremenitev (kakšna je največja teža, ki jo lahko prevažate)
– način montaže in demontaže (naj bo čim bolj enostaven)
– material in trpežnost izdelka (čim bolj odporen, sploh če avta nimate parkiranega v garaži)
– možnost vračila izdelka in uveljavljanja garancije (pred nakup obvezno preverite)

2. Kakšna je cena nosilcev?

Če kupite nosilce za streho vašega avta na pravem mestu, boste z izdelkom ne le zadovoljni, ampak boste zadovoljni tudi s ceno. Pri tem naj vas opozorimo, da bodite previdni pri preveč ugodnih ponudbah, saj se vam lahko zgodi, da takšni nosilci niso najbolj kakovostni in da pri večjih hitrostih odletijo s strehe avta, kar je lahko zelo nevarno! Zato je bolje poiskati solidne nosilce za primerno ceno.

3. Kje kupiti nosilce?

Kakovostne nosilce za vaš avto lahko kupite na spletni strani withcar.si!