Nosilci za kolesa so idealni za družinske izlete

Ko se pričnejo bolj topli meseci v letu, je idealen čas, da se z družino odpravimo na počitnice. Nosilci za kolesa nam omogočajo, da s seboj odpeljemo otroška, gorska, cestna in druga kolesa. Tako ne potrebujemo prikolice ali drugega vozila, saj lahko vse prenašamo s svojim avtomobilom.

Poleg tega pa se znebimo dodatnih stroškov, ker ne potrebujemo drugega vozila ali prikolice. To pomeni, da:

Prednost je tudi, da s tem razbremenimo notranjost našega avtomobila. Tako nam preostane več prostora za otroško in drugo prtljago znotraj vozila. Tako bomo lažje in bolj udobno prebrodili tudi dolga potovanja, saj ne bo kabina polna prtljage, ki nam otežuje udobno vožnjo.

Različni cenovni rang nosilcev 

Strešne nosilce lahko zasledimo v mnogih različnih cenovnih razredih. Na spletni strani www.withcar.hr imamo na voljo veliko modelov za najbolj popularne proizvajalce avtomobilov. Te se razlikujejo glede na materiale izdelave, funkcije in končne cene. Tako poznamo:

  • Aluminijaste strešne nosilce

To so lahko univerzalni ali pa navadni nosilci za kolesa. Aluminij je izredno odporen in lahek material, ki je idealen za uporabo na strehi našega avtomobila. 

  • Kovinske strešne nosilce

Kovina je težji, vendar zelo vzdržljiv material. Take nosilce se večinoma uporablja na večjih vozilih za prevažanje težjih stvari.