Gumijasti predpražniki znamke Gledring so sinonim za izjemno kvaliteto in odpornost. Uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram, obenem pa so vizualno zelo lepi. Ustvarjeni so iz kvalitetne gume, ki omogoča enostavno in hitro čiščenje. Guma ne prepušča vode, umazanije ali drugih prašnih delcev. Visoki robovi med vožnjo zagotavljajo, da ne prihaja do izlitja umazanije v sam prostor. Uspešno zaščitijo tla avtomobila in preprečujejo nastanek motečih vonjav in madežev. Sam izdelek tudi ne oddaja neprijetnega vonja po plastiki.
Prednost tipskih preprog Gledring je tudi v tem, da se popolnoma prilagajajo znamki in modelu izbranega avtomobila. Med vožnjo se tesno oprimejo površine, kar preprečuje nesrečo zaradi zdrsa preproge.

Dolgoletna tradicija neoporečne kakovosti

Dolgoletna tradicija znamke Gledring priča o tem, da so stranke z nakupom zadovoljne in se vedno znova vračajo k zanesljivemu proizvajalcu. Tipske preproge Gledring so namreč ustvarjene iz kvalitetne in odporne gume. Odlikuje jih praktičen, atraktiven in zanimiv dizajn. Visoki zunanji robovi preprečujejo izlitje tekočine po prostoru in hkrati popolnoma zaščitijo dno avtomobila. Na spodnji strani imajo nameščene posebne čepe, s katerimi Gledring preproge pritrdimo na tla.

Med vožnjo tako ne prihaja do zamika ali nagubanja predpražnika. Posledično se vam pedala ne morejo zatakniti ob gumo, kar bi lahko potencialno privedlo do prometne nesreče.

Izberite glede na znamko in model avtomobila

Poleg tipskih preprog Gledring, lahko kupite tudi zaščito za prtljažnik. Oboje kupite na podlagi znamke, modela in letnice izdelave avtomobila. Na ta način se bodo vsi izdelki popolnoma prilagajali danemu prostoru in ga zaščitili. Korita in preproge za prtljažnik so odlična zaščita ne samo avtomobila, temveč tudi tovora. Slednji med vožnjo namreč ne more opletati, se premikati ali poškodovati.

Zaščita prtljažnika je primerna tudi za transport psov in mačk. Slednji so lahko nameščeni v posebnih transporterjih, ali pa so v prtljažniku prosto spuščeni. Gumirano dno Gledring izdelkov bo zaščitilo vozilo tudi pred morebitnim iztrebkom ali urinom. Vonj obeh je namreč izjemno težko odstraniti s tkanine.